fbpx
Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling – Avslappnande & djuprengörande ansiktsvård

Unna dig en stunds avkoppling med vår avslappnande & djuprengörande ansiktsbehandling!

Peeling


I behandlingen startar vi upp med en peelingrengöring. Det är en lätt löddrande ansiktstvätt som innehåller microkristaller och som har en exfolierande effekt. Den avlägsnar enkelt och varsamt smuts, smink och orenheter utan att orsaka torrhet. Kamomillextraktetger särskild vård för känslig hud och bekämpar fria radikaler. Vid extra känslig hud används samma rengöring fast utan peeling.

Ansiktsmassage


Därefter fortsätter vi med en lätt ansikts- och dekolletagemassage. Här använder vi 100% ekologisk kallpressad arganolja från frön. Oljan är av förstklassig kvalitet och är rik på antioxidanter, Vitamin – E, och hjälper till att balansera upp hudens naturliga fuktbalans utan att täppa till porerna.

Ansiktsbehandling

Lermask


Efter en avstressande massage så är det dags för en lermask och här använder vi oss av en dödahavslera med aktivt kol vilket tillför huden den högsta tänkbara koncentrationen av de naturliga mineraler som finns tillgängliga på jorden. Aktivt kol tillsammans med lera har blivit den mest populära ingrediensduon i ansiktsmasker. Kolet fungerar på samma vis som en magnet då de negativt laddade kolpartiklarna drar till sig de positivt laddade partiklarna i smuts och fett. Smutsen avlägsnas i samband med att man tvättar bort ansiktsmasken och lämnar därefter huden ren.

Återställa


Det näst sista steget är en återfuktande ansiktsserum med smaragdpulver som är speciellt utvecklad för att återställa fukt och elasticitet i hudvävnaden samt för att uppnå en utjämnande, revitaliserande och föryngrande effekt på huden. Serumet är berikat med hyaluronsyra, niacinamid och vindruvsextrakt. 

Återfukta & skydda


Avslutningsvis appliceras en dag- eller nattkräm, beroende på vilken tid behandlingen är bokad på. Dagkrämen har en unik formula baserad på bland annat smaragdpulver, arganolja, retinol och elastin. Den hjälper effektivt till att återfukta och skydda huden mot fria radikaler. Krämen har en lyxig textur som snabbt absorberas och efterlämnar en silkeslen känsla. Nattkrämen stimulerar och bevarar kollagenproduktionen i huden. Kombinationen av bland annat smaragdpulver, kollagen och elastin hjälper effektivt till att reducera och förebygga rynkor samt fina linjer. Den innehåller även allantoin som verkar lugnande och lenande på trött, stressad och irriterad hud. Denna råvara har även sammandragande och inflammationshämmande egenskaper samtidigt som den ökar syreupptagningen i huden.


Behandling tar cirka 30 minuter.

Vad för hudvårdsprodukter använder vi?


Produkterna som används i denna behandling doftar ljuvligt och kommer från Ax&Lin i Sölvesborg.

Produkterna är:

– Prisvinnande
– Ekologiska
– Naturliga
– Veganska

Samtliga skönhetsprodukter finns att köpa. Vid bokad ansiktsbehandling får man dessutom alltid 20% rabatt på all produkter från Ax&Lin.